Nieuwe Managing Director

Onlangs is Mirjam van Gils gestart als managing director. Mirjam is in 2016 op trail geweest naar Umfolozi en sindsdien op verschillende manieren betrokken bij FNL. Ze heeft de facilitatorsopleiding gevolgd, houdt van het ‘trailgevoel’ tijdens bijeenkomsten, is co-creator van Reboot your Life en heeft meegewerkt aan de vernieuwde website en het FNL Next plan. Ze is afgestudeerd als communicatiewetenschapper, heeft ruim 20 jaar commerciële management ervaring in het bedrijfsleven en is internationaal gecertificeerd NLP trainer. Haar kennis en ervaring zet ze graag in om mensen en bedrijven te inspireren en impact te maken.

Ze is graag in de natuur. Een krachtige en rustgevende plek om te ‘zijn’, te connecten en bewustzijn verder te ontwikkelen. Op prachtige plekken in Nederland, op trails en jaarlijkse survivals in Europa en recent op een 7 daagse solo aan de Pacific. Verder haalt ze haar inspiratie en energie uit boeken, films, ontmoetingen met bekenden en onbekenden, sporten en nieuwe avonturen. Mirjam woont in Rijswijk, is getrouwd en heeft een zoon van 18 en een dochter van 17. 

Ze ziet er naar uit om gezamenlijk FNL naar een ‘next level’ te brengen, Natural Leadership breder op de kaart te zetten en nog meer impact te creëren!

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner