Bestuurswisseling

Onlangs heeft Erna ter Weele aangegeven het FNL-bestuur te willen verlaten. Erna heeft 3,5 jaar in het bestuur gezeten. Met eerst de portefeuille ‘facilitators’ en later ’nieuwe programma’s’. We danken Erna voor haar geweldige bijdrage en inzet voor het FNL-bestuur. Gelukkig blijft ze nog wel bij ons als facilitator van trails en de jaargang!

Laura Ozinga gaat Erna opvolgen in het bestuur. Met ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven op marketing- en innovatiegebied, en in het leiden van teams is Laura zich de laatste 6 jaar gaan focussen op leiderschapsontwikkeling. Hierbij begeleid ze mensen,  teams en organisaties. In 2016 is ze op trail naar Umfolozi geweest. Het ervaren van de natuur als spiegel, de verbondenheid en vergroten van het bewustzijn voelde als een enorme verrijking en was voor haar reden om zelf facilitator te worden, om mensen via de natuur te ondersteunen in hun leiderschap. Sinds 2017 is ze lid van de Facilitatorscommissie. Naast het begeleiden van trails is ze actief in het verder brengen van de Jaargang Natuurlijk Leiderschap en co-creator van Reboot your Life. Ze woont in Amstelveen met haar man, een dochter van 17 en 2 zonen van 15. Haar interesses liggen bij sporten, lekker buiten in de natuur zijn, persoonlijke ontwikkeling en Laura wordt blij van een mooie ontmoeting en goed gesprek. Ze kijkt er naar uit om vanuit haar rol als bestuurslid via de programma’s nog meer mensen te kunnen ondersteunen, om in contact met de natuur, hun eigen leiderschap te ontwikkelen. 

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner