Leaders into the wild

Emeritus-hoogleraar ‘Duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ Herman Wijffels (Rabo, SER, Wereldbank, Informateur, Natuurmonumenten) gaat in deze 15de aflevering van ‘Leaders into the Wild’ met ons in gesprek over de rol van de Natuur bij de bewustzijnsontwikkeling die nodig is voor het vinden van een weg naar een nieuwe maatschappelijke ordening. We gaan in dialoog over: Hoe de roep van een leeuwerik een eenheidservaring doet ervaren. En de vraag die Herman zich toen stelde: wat kom ik hier doen? Hoe uit een lezing voor 100 dominees de geboorte van de Foundation for Natural Leadership is ontstaan. Het belang van leiderschap en het energetisch veld voor echte dialoog in de politiek. Waarom juist de kracht van de huidige realiteit ons helpt in deze chaotische transitie periode. Hoe lokale initiatieven in het nemen van collectieve verantwoordelijkheid ons de weg wijzen


Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner