Facilitatorsopleiding

Afgelopen week vond de facilitatoropleiding plaats. FNL heeft er zeven nieuwe enthousiaste facilitators bij!

Tijdens de opleiding komt het gehele proces van het leiderschapsprogramma voorbij, worden er veel onderdelen geoefend en worden de do’s en don’ts uitgewisseld. Net als op trail is er ook ruimte voor stilte, reflectie en wandelen in de natuur. Na de opleiding in Nederland gaan de nieuwe facilitators het komend jaar mee als co-facilitator met een ervaren facilitator: learning on the job.

Gefeliciteerd Jelle de Jong, Jan Maarten Kruyt, Christi-Janne ten Hoopen, Wouter Balm, Barry Popma, Peter Heijnen en Mirjam van Gils! Dank aan Laura Ozinga en Arjan Bleeker voor het verzorgen van de training. En dank aan Stal op de Kaag voor jullie fijne ruimte en goede verzorging!

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner