Schrijf je in voor Reboot your Life op 7 of 13 december

Een dag voor jezelf om dit jaar in alle rust en met vernieuwde energie richting 2023 af te sluiten! Ook voor 35 plussers.

Is het weer even geleden dat je op trail was of aan één van onze andere programma’s deelnam?

Nam je niet eerder deel en wil je laagdrempelig kennis maken met de FNL?

Gun je jezelf een dag in een heerlijke omgeving om echt weer in connectie te komen met jezelf?

Meld je dan aan voor Reboot your Life, een dag voor jezelf aan het einde van het jaar in de prachtige natuur en omgeving van De Hoorneboeg in Hilversum.

Sinds dit jaar bieden we Reboot your Life ook aan voor 35 plussers. In deze groep is veel interesse in een dag waarin je (weer) loskomt van alle dagelijkse prikkels, je doelen en/of vraagstukken weer helder krijgt en je met vernieuwde energie en inzichten naar huis gaat.

Op 7 december voor 25-35 jarigen en op 13 december als je ouder bent dan 35 (geen leeftijdsgrens!). De kosten zijn € 295 incl BTW incl. een online intake, de dag zelf en online coaching achteraf als je particulier betaalt. Betaal je zakelijk dan is dit
€ 350 ex BTW.

Voor meer informatie klik hier.

Reacties van deelnemers:

Verwachtingen waar gemaakt. Een omgeving gecreëerd waar vertrouwen en rust de boventoon voeren. De rust en het vertrouwen om echt naar jezelf te kijken en aan het werk te gaan.” Ton Geel, Chubb, deelnemer 35+

Positief gevoel. Interessant en leerzaam. Vooral goed om tijd en ruimte te nemen om na te denken over de vraag wie ben ik en waar ben ik mee bezig en is dat wat ik wil?” Jochem, SPIE, deelnemer 25-35jr

Prettig, ontspannen, mooie omgeving en de dag is omgevlogen. Fijne sfeer en bewustzijns verhogend.” Marjon, deelnemer 35+

Fijn om tijd voor mezelf te nemen en vanuit deze rust letterlijk in beweging te komen op weg naar het bereiken van mijn doelen. Verrassende inzichten op gedaan en energie om aan de slag te gaan.” Vera, deelnemer 25-35jr

Heel fijn. De tijd stond stil en vloog toch voorbij. Warmte en verbinding.” Nathalie, deelnemer 35+

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner