FNL Next update – Social Media & Stichting Vrienden van de FNL

De professionaliseringsslag naar een volgende fase van de FNL is in volle gang. Het doel hiervan is om nog veel meer mensen de mogelijkheid te bieden aan onze programma’s mee te doen en de impact hiervan te ervaren.

Social media
Onze aanwezigheid op social media draagt bij om meer bekendheid aan de FNL te geven. Sinds juli zijn we met de FNL veel zichtbaarder op LinkedIn, Facebook en Instagram. We stellen de facilitators voor, delen trailervaringen en informeren over onze programma’s. Het aantal views is enorm gestegen en we krijgen steeds meer volgers. We hebben steeds vaker deelnemers die ons weten te vinden via social media en onze website. Tegelijkertijd hebben we voor onze facilitators een LinkedIn training gefaciliteerd, zodat we met elkaar een vliegwiel in zichtbaarheid kunnen creëren.

Volg jij ons al op LinkedIn, Facebook of Instagram?

Stichting Vrienden van de FNL
In de vorige nieuwsbrief meldden we dat we de Stichting Vrienden van de FNL hebben opgericht. Deze Stichting, onder voorzitterschap van Johan Bontje, maakt het mogelijk voor (toekomstige) leiders, die het zich niet kunnen permitteren, via scholarships op trail te gaan of aan onze andere programma’s mee te doen. Naast dat dit volledig aansluit op onze missie, komen we tegemoet aan de wens van onze community om helderheid en transparantie te creëren waar de afdracht per programma heen gaat. Hier draagt dus iedere FNL deelnemer aan bij, ook jij!

Ben je nog niet eerder met ons mee geweest en wil je de Vrienden van de FNL wel supporten? Dat kan met een donatie. Op dit moment is de ANBI status voor de Stichting in aanvraag, waardoor dit fiscaal gunstig kan. Ook zijn we bezig met het omvormen van het community lidmaatschap van de FNL naar een ‘Vrienden van de FNL lidmaatschap’. We informeren je uiteraard als we hierin een stap verder zijn.

Ken jij iemand voor een scholarship?

Het bestuur van de Vrienden is ondertussen actief op zoek naar (toekomstige) leiders die in aanmerking komen voor een scholarschip. Misschien ken jij iemand die in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner