natural leadership,  FNL,  nature trails 

Kom 25 juni kennismaken met de Jaargang Natuurlijk Leiderschap

by
mini Canva Flower Meadow Summer Summer Flowers Red Yellow

We leven in een situatie die niemand had kunnen voorzien. 2020 - je had je plannen waarschijnlijk al gemaakt: een nieuwe baan, voor jezelf beginnen, op reis. En ineens gebeurt hetgeen waar niemand op voorbereid was. Hoe ga jij daar mee om. Onverwachte situaties en onzekerheid vragen om natuurlijk leiderschap; leven van binnenuit.

Read more

Online kennismaken met de Foundation for Natural Leadership

by
mini Derk Egeler sneeuw lucht deelnemers

Op 29 mei organiseren Arjan Bleeker, Sandra Schotsman en Cor van der Sluis een informele online workshop om kennis te maken met de kracht van Natuurlijk Leiderschap en de leiderschapsprogramma’s van de Foundation for Natural Leadership (FNL).

Read more

Gratis webinar Ontspanning en Ademhaling

by
Niek van Halteren facilitator

Op 30 april om 20.00 uur verzorgt facilitator Niek van Halteren een webinar 'Ontspanning en Ademhaling' van een uur. In deze tijd wordt er van ons gevraagd om ons aan te passen, om te gaan met spanning en wellicht angst. Tijdens deze webinar leer je hoe jouw brein en lichaam samenwerken in spanning en ontspanning. Met behulp van ademhalingsoefeningen leer je grip te krijgen op de staat van je lichaam. Dit kun je inzetten om in ontspanning te komen, focus te vergroten of zelfs je prestaties te verbeteren.

Read more

Online chats met Ian Read

by
Ian Read new 002

Sinds het Corona-virus de hele wereld raakt, zijn alle trails afgelast tot en met juni. Een tegenvaller, ook voor Ian Read, onze wilderness gids in Zuid-Afrika. Hij heeft opeens een lege agenda. Tegelijk ziet hij deze periode als een kans om naar binnen te gaan.

Read more

by
WAT JE ZIET DOE JE ZELF definitief 002

Wat je ziet, doe je zelf is de titel van het nieuwe boek van Margon van Toor en Erna Ter Weele, beide enthousiaste FNL’ers, over natuurlijk leiderschap. Een thema dat door de corona-crisis actueler is dan ooit tevoren. In het boek stellen de auteurs dat teams een spiegel zijn voor het gedrag van hun eigen leidinggevende.

Read more

De Wilderness Leadership School heeft jouw steun nodig!

by
2 olifanten

Door de wereldwijde uitbraak van het corona virus vekeert de WLS in zware financiële problemen. Ook zij ondervinden de gevolgen van de corona uitbraak. Zuid-Afrika zit in een complete lock down en alle trails voor de komende tijd zijn afgelast. Hierdoor is hun toekomst en dat van de gidsen (onze gidsen zoals onder anderen Rodney, Mandla, Zondi, Siphiwe) financieel zeer onzeker. We willen onze partner steunen en daarom vragen we jouw bijdrage. Bijvoorbeeld 10 euro, 25 euro of 100 euro. Meer mag natuurlijk ook!

Read more

Regiobijeenkomst Noord-Holland 21 maart 2020

by
Regiobijeenkomst Koning Elzinga wandelen rug zon NH

Toe aan een verdieping van je eigen trailervaring? De regiobijeenkomsten van de FNL bieden in dat geval uitkomst! Ze bieden je de kans om – onder leiding van ervaren facilitators - ervaringen uit je trail op te halen en te delen en zo tot nieuwe inzichten te komen. Want geef eens toe: hoe vaak neem jij nog de tijd om hierbij stil te staan?

Read more