natural leadership,  FNL,  nature trails 

Op weg naar de Circle Gathering Nieuwe Stijl (voor oud-deelnemers)

by
Circle gathreing

Zoals al eerder is aangekondigd, willen we de rijkdom aan kennis, ervaringen en ideeën onder de FNL-leden meer samen brengen en met elkaar in dialoog gaan hoe wij vanuit de FNL het bewustzijn van organisaties kunnen vergroten. Om te beginnen willen we in drie thematische sessies met elkaar ervaringen delen: hoe hebben we onze intenties in praktijk gebracht na de trail, wat kunnen we van elkaar leren en wat willen we tot stand brengen? (of 'in de wereld zetten?)

Read more

31 oktober Regiobijeenkomst Noord-Holland

by
water

Toe aan een verdieping van je eigen trailervaring? De regiobijeenkomsten van de FNL bieden in dat geval uitkomst! Ze bieden je de kans om – onder leiding van ervaren facilitators - ervaringen uit je trail op te halen en te delen en zo tot nieuwe inzichten te komen. Want geef eens toe: hoe vaak neem jij nog de tijd om hierbij stil te staan?

Read more

Ervaring deelname jaargang Natuurlijk Leiderschap

by
PHOTO 2020 06 15 13 11 50

"Ik deed mee aan de jaargang uit nieuwsgierigheid. Ik had zin om weer met mijzelf aan de slag te gaan en deze jaargang werd mij aanbevolen.

De kracht van dit "programma" is dat het bedacht is rondom de seizoenen. Je komt 4 keer in het jaar voor 24 uur bij elkaar. Daardoor kom je er elke keer bij terug, en dat werkt als een soort reminder aan jezelf. Zo voorkom je dat je er één week heel erg mee bezig bent en het daarna weer vergeet.

Read more

Ga kosteloos mee op een virtuele trail

by
mini Marije de Rooij Okavango mei 2018 female power1

De virtuele trail biedt inspirerend materiaal - het vergroot je wereld met audio, tekst en vragen - en het verbindt je met anderen, jezelf en de natuur. Het is een kans om negen dagen lang een dagelijks moment van reflectie te creëren. Laat je innerlijke wereld en verbeelding leven, krijg diepgaande inzichten en voel energie door je heen stromen!

Read more

Jaargang Natuurlijk Leiderschap

by
mini Canva Flower Meadow Summer Summer Flowers Red Yellow

Zijn in stilte en luisteren naar ons hart, is in onze 'normale' wereld zoals we hem voor de corona crisis kende erg lastig. We ontvangen continu externe prikkels en leven onze agenda’s na. De anderhalvemetersamenleving en corona maatregelen hebben deze context voor een grote groep mensen in rap tempo veranderd. Je werkt grotendeels thuis of dit is helemaal stil komen te vallen, sociaal contact is beperkt en er heerst onzekerheid over de toekomst. Anderen daarentegen ontsnappen niet aan de waan van de dag en leven in meer drukte en stress dan ooit tevoren.

Read more

Gratis webinar Ontspanning en Ademhaling

by
Niek van Halteren facilitator

Op 30 april om 20.00 uur verzorgt facilitator Niek van Halteren een webinar 'Ontspanning en Ademhaling' van een uur. In deze tijd wordt er van ons gevraagd om ons aan te passen, om te gaan met spanning en wellicht angst. Tijdens deze webinar leer je hoe jouw brein en lichaam samenwerken in spanning en ontspanning. Met behulp van ademhalingsoefeningen leer je grip te krijgen op de staat van je lichaam. Dit kun je inzetten om in ontspanning te komen, focus te vergroten of zelfs je prestaties te verbeteren.

Read more

Online chats met Ian Read

by
Ian Read new 002

Sinds het Corona-virus de hele wereld raakt, zijn alle trails afgelast tot en met juni. Een tegenvaller, ook voor Ian Read, onze wilderness gids in Zuid-Afrika. Hij heeft opeens een lege agenda. Tegelijk ziet hij deze periode als een kans om naar binnen te gaan.

Read more

by
WAT JE ZIET DOE JE ZELF definitief 002

Wat je ziet, doe je zelf is de titel van het nieuwe boek van Margon van Toor en Erna Ter Weele, beide enthousiaste FNL’ers, over natuurlijk leiderschap. Een thema dat door de corona-crisis actueler is dan ooit tevoren. In het boek stellen de auteurs dat teams een spiegel zijn voor het gedrag van hun eigen leidinggevende.

Read more