Saturday January 26th the annual FNL reunion takes place. The moment to meet your trail participants and to get inspired by the stories, meetings en new ideas about Natural Leadership! 

You can register here!

 

2019: het jaar van verdieping

Wie wil er nou niet dat heerlijke positieve gevoel, dat je hebt in de periode na de trail, vasthouden? Hoe vaak denk je terug aan jouw transformatiereis? Hoe vaak zoek je naar een manier om als natuurlijk leider die ervaring mee te geven aan anderen?
 
Tijdens de jaarlijkse Circle Gathering op zaterdag 26 januari geven we je inspiratie ter verdieping van jouw natuurlijk leiderschap. Verschillende sprekers vertellen aan de hand van sprekende voorbeelden hoe zij de natuurlijke leider in zichzelf hebben gevonden en in hun dagelijkse leven tot uiting laten komen.
 
Keynote speaker is Edmond Ofner, de eerste Nederlander die de top van de Mount Everest bedwong én de Noordpool bereikte. Vanuit zijn zeer actieve verleden als bergbeklimmer, expeditieleider en zijn ervaringen als facilitator, weet hij als geen ander hoe de natuur je helpt bij het zoeken en vinden van manieren om natuurlijk leiderschap in je dagelijks leven te blijven beleven.
 
Uiteraard is er tijdens de Circle Gathering ook voldoende gelegenheid voor weer terug te gaan naar jouw eigen inzichten, onder meer tijdens de dialogue walk. Kortom, het belooft een inspirerende ochtend te worden.
Aanmelden voor deze bijzondere ochtend kan hier!
Programma Circle Gathering 2019
9:00 - 9:30   ontvangst
9:30 - 10:00 spreker Cheryl Curry
voorzitter van de Wilderness Leadership School, Afrika
10:00 - 10:45 spreker Edmond Ofner
eerste Nederlander die o.m. de top van Mount Everest bedwong én de Noordpool bereikt.

10:45 - 11:45 mini-trail in de natuur

12:00-12:30 paneldiscussie
natuurlijk Leiderschap, vanuit het perspectief van meerdere generaties

12:30 opdracht vanuit "The Next Gen"

13:00 - 14:00 lunch en informele bijpraat
Locatie Circle Gathering 2019
De Circle Gathering 2019 wordt gehouden in restaurant en evenementenlocatie De Dyck, aan de Woudsedijk-Zuid 43 in Woubrugge. Inloop is tussen 9:00 en 9:30 uur.

 

 

 

Back to overview