Create your Vision 2022

Heb je na je trail(s) de wens om je intenties met betrekking tot je werk te verdiepen en hier daadwerkelijk vorm aan te geven? Eind maart 2022 start het nieuwe FNL-programma ‘Create your Vision’, bij het prachtige natuurgebied Kootwijkerzand.

In dit programma richten we ons op de rechterkant van de U (het verdiepen en vormgeven van je intentie(s) vanuit een diep verankerde visie). Tijdens 3 (vrij)dagen, verspreid over een periode van 9 weken zul je op een prachtige locatie in de natuur jouw visie verdiepen en vormgeven. Prikkelende vragen en opdrachten, ook wekelijkse via de app, in combinatie met solo tijd in de natuur, helpen je om je visie aan te scherpen en je intenties in actie om te zetten. Bij dit creatieve proces geven we je een model en een aantal technieken mee (o.a. gebaseerd op Voice Dialogue principes) die je ook in kan zetten bij toekomstige projecten. Door de vertraging, de natuur, de connectie met jezelf en de uitwisselingen met anderen, kom je tot verrassende en diep-verankerde inzichten en met enige moed en aanmoediging ook tot concrete stappen naar verandering. Het hele proces doorloop je met gelijkgestemden: Iedereen is op trail geweest via de FNL, wat maakt dat er een gemeenschappelijke ‘taal’ is. 

Een groep van zeven enthousiaste facilitators heeft het afgelopen jaar aan de pilot deelgenomen, ieder met een eigen focus. Enkele ervaringen:

Remco van Zanten:

‘Ideale vervolgstap op de trail! Van ‘being’ via ‘knowing’ naar ‘doing’. Gesterkt door een inspirerend framework leer je te acteren vanuit je eigen kompas, energie en passie. Groot kado!

Edmond Ofner:

“Create your Vision” is precies de juiste titel: je hebt iets in je kop, maar je weet niet precies hoe je dat nou wilt vormgeven. Soms zit er iets ouds in de weg, soms iets nieuws, iets wat je eigenlijk niet durft. Deze leergang is nou juist waar het om gaat, ze daagt je uit, begeleidt je op onbegaande paden, en doet aanspraak op een enorm vermogen in jezelf. En dan aan de slag met alle inspiratie die deze leergang heeft geboden!

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner