Reboot your Life enthousiaste deelnemers & nieuwe data

Met Reboot your Life! bieden wij – volgens de deelnemers-  een toegankelijk, inspirerend en verrassend concreet programma voor Young Professionals tussen de 25-35 jaar. In één dag offline krijgen ze hun volgende stap of doel helder. We hebben Reboot opgezet met de wens een jongere doelgroep aan te trekken en ze het gedachtegoed van FNL te laten ervaren.

In 2021 hebben 44 deelnemers via hun werkgever of via een open inschrijving in vijf workshops deelgenomen. Op een prachtige plek in de natuur lieten we ze onder andere kennis maken met de Dialogue Walk en de Solo wandeling. De reacties van de deelnemers (lees verder)

Reacties van deelnemers:

  • “Een belangrijke stap gemaakt in mijn proces”
  • “Ik kon lekker mezelf zijn en helder krijgen waar ik heen wil”
  • “Ik heb beter leren luisteren zonder in te haken op het verhaal”
  • “Helpt om meer stil te staan bij jezelf”
  • “Momenten van bewustwording en waardevolle reflectie”
  • (over een dag offline) “zo’n verademing, heel gek ook”

In het coachingsmoment na 2 weken gaven vrijwel alle deelnemers terug één of meerdere concrete stappen te hebben gezet op professioneel- en/of privé gebied. Ze zaten lekkerder in hun vel, kregen meer voor elkaar, zaten minder op hun telefoon, durfden emoties te benoemen, hadden minder stress en meer plezier in hun werk.

Fijn voor ons als facilitators om te ervaren, zeker in een tijd waar een toenemend aantal jongere werknemers met weinig plezier naar het werk gaat en stress of burn-outklachten ervaart.

Heb je interesse in deelname voor jouw bedrijf, voor één van jouw klanten of voor iemand die je kent? Reboot your Life is inmiddels ook onderdeel van een Young Professional programma. En een coach heeft één van haar klanten laten meedoen als aanvulling op het lopende coachingstraject.

We horen graag van je als je meer wilt weten over de mogelijkheden om Reboot in te zetten.

Op 9 februari hebben we de volgende open inschrijving staan. Meer informatie over Reboot en de nieuwe open inschrijvingsdata vind je hier.

Bekijk onze Reboot programma’s!

Programma’s
Loading spinner