18 juni Circle Gathering voor oud-deelnemers

Op 18 juni vindt de jaarlijkse Circle Gathering plaats, reünie voor oud-deelnemers.

Twintig jaar geleden werden in Putten de eerste stappen gezet naar de oprichting van de Foundation for Natural Leadership. Een groep nationale en internationale leiders/visionairs kwam tot de conclusie dat de natuur de beste leermeester is voor de leidinggevende. De missie van de FNL ‘via de natuur je eigen natuur leren kennen’ was geboren.

20 jaar later komen we 18 juni aanstaande opnieuw in Putten bijeen.

We hebben een gevarieerd programma waarin we onder andere met één van de initiatiefnemers van toen, Fred Matser, leiderschap van 20 jaar geleden met nu vergelijken. Fred Matser is een vooraanstaande filantroop, humanitair en filosoof. De ontwikkeling van het bewustzijn staat centraal in zijn leven.

IMD professor Susan Goldsworthy, gespecialiseerd in leading change en tevens lid van de Raad van Toezicht van de FNL, zal haar kennis en ervaring delen op het gebied van leiderschap. Ze is olympisch finaliste en co-auteur van drie bekroonde boeken.

Tevens hebben we de mogelijkheid elkaar weer te zien en te spreken over onze gezamenlijke ervaringen gedurende een wandeling in de natuur.  We sluiten af met een lunch.

Voor betalende leden is deze bijeenkomst kosteloos, ben je niet betalend lid dan betaal je € 54. .

Deze bijeenkomst vindt plaats bij Landgoed Schovenhorst.

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner