Trailervaring Alewijn Brouwer

In juni heb ik, met negen reisgenoten, doorgebracht in de Noorse wildernis. Op een trail van de Foundation for Natural Leadership, onder begeleiding van Kasper Pruijsen, Arjan Bleeker en Thoralf Rumswinkel. Met als hoogtepunt een solo van 36 uur, zonder eten en afleiding, onder of naast m’n tentdoek, met alleen mijn gedachten. Wat een geweldig. avontuur. Echt een once in a lifetime experience.

De rust, het ritme, en de afstand van alles zorgt ervoor dat je echt bezig kunt zijn met waarvoor je gekomen bent. Dat was in mijn geval achterhalen hoe wat ik meeneem uit mijn verleden mij kracht kan geven in de toekomst. Dit was een passend moment na zeven jaar RBV Leaf Cloetta en veertien jaar Unilever en ruim 12.5 jaar na mijn diagnose T-cel Lymfoblastair Lymfoon. Vooral over die laatste periode, hoe dat mij, mijn leven en mijn loopbaan heeft gevormd en getekend heb ik veel nagedacht.

Het betekende het einde van mijn ‘gebaande pad’. Mijn wereld stond ineens stil. Na een lange en intensieve tijd heb ik nieuwe paden leren ontdekken. Dat heeft mijn wereld veel groter gemaakt, groter dan voor mijn ziekte, maar mij meer onzeker en zelfkritisch gemaakt. Nieuwe dingen doen is heel leuk en best spannend. Die positieve en negatieve kant heb ik nu veel scherper. Daarmee ook wat ik te bieden heb. In een van de finale oefeningen ontving ik de opdracht to ‘Own your power’. Dat is wat ik vanaf nu nog meer ga doen.

Een betere start van de komende periode, als zelfstandige, kan ik me niet wensen. Dus nogmaals dank Arjan en Kasper. En zonder de rest van de fantastische groep was dit niet mogelijk geweest. Wat een warmte en verbinding. En zonder het thuisfront, Juliëtte, ook niet. Dank allen!

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner