Natuurlijk Leiderschap

Susan Goldsworthy, professor aan IMD Lausanne, in dialoog met vader en zoon , Boy en Niek van Droffelaar, over ‘napping known’ en ontwaken door de natuur. Zij is speciale gast in deze aflevering van ‘Leaders into the Wild’.

Susan Goldsworthy, professor aan IMD, Olympisch finalist, bekroond schrijver en executive coach, is gast in deze aflevering van ‘Leaders into the Wild’. Samen hebben ze een inspirerende dialoog over de aangeboren verbinding van de mens met de natuur, die in een ‘diepe slaap’ is geraakt. Toch kunnen we ontwaken, bijvoorbeeld door ons onder te dompelen in de natuur. Door onze mindset te verschuiven van ‘ego’ naar ‘eco’. Susan’s woorden maken ons nadrukkelijk bewust van de relevantie en urgentie om onze uiterlijke groei als soort te beperken en ons te heroriënteren op onze innerlijke ontwikkeling, zowel individueel als collectief, en zo de sluier op te lichten naar paden van hoop. Daarnaast onthult Susan haar nieuwste programma “Natural Leadership for Awareness Based Action” in samenwerking met de Foundation for Natural Leadership. Lees ook haar nieuwste boek: ‘Where the Wild Things Were’, geschreven voor zowel kinderen als volwassenen om te entertainen en te onderwijzen over onze planetaire situatie.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Bekijk al onze programma’s!

Programma’s
Loading spinner