FNL Movie Night – 23 november 2023

Graag nodigen we je uit voor wederom een unieke FNL-filmavond.

There Is A Place On Earth met filmmaker Ellen van den Honert

There is a Place On Earth is een prachtige documentairefilm waarin de wilde natuur als inspiratiebron voor allerlei vormen van kunst zichtbaar en voelbaar wordt.

De Nederlandse filmmaker Ellen van den Honert is aanwezig en zal de film inleiden. Ze neemt ons mee op een prachtige en poëtische reis rond de wereld waar we kunstenaars/natuurbeschermers ontmoeten die bijzonder creatief werk en toewijding aan het milieu delen.

Om de film te maken heeft Ellen 5 jaar over de wereld gezworven om zowel kunstenaars als natuurbeschermers te interviewen in Portugal, India, de USA, Frankrijk, Canada, Hawaii en Zuid-Afrika (je ziet Ellen zelfs op trail in Umfolozi!).

Van Harvey Locke, wiens fotografie en artikelen een cruciale rol hebben gespeeld in het Yellowstone To Yukon Conservation Initiative, tot de veelgeprezen Zuid-Afrikaanse dichter en WLS-wildernisgids Ian McCallum wiens gedichten lezers verbinden met hun eigen wildernisgevoel, tot multimediale milieukunstenaar Sibylle Szaggars Redford die samenwerkt met de elementen en een diversiteit aan artiesten om een levend kunstwerk te creëren.

De film heeft op internationale festivals (USA, Canada, Zuid Afrika) al vele bekroningen ontvangen. Lees meer over de film op There Is A Place On Earth – Wild about music foundation

Kijk hier alvast naar de trailer:

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan. Hopelijk tot dan!

Programma

Het programma op 23 november is als volgt;

17.00 uur inloop
17.30 uur start film en aansluitend vragen
19.00 uur napraten met brood, soep, drankje
21.00 uur einde

Inschrijven voor betalende FNL leden

Inschrijven voor niet-betalende FNL leden

Locatie en parkeren

Buitenlocatie Anna Haen
Gein Zuid 23A in Abcoude

Parkeren kan bij de locatie en is gratis

Carpoolen

We moedigen het van harte aan om met het openbaar vervoer te reizen of met elkaar te carpoolen. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je van ons een bevestiging. Hierin staat een link naar een Google spreadsheet waarin je o.a. kunt aangeven of je zelf rijdt of dat je wilt meerijden met iemand. Je kunt dan onderling contact met elkaar zoeken voor de verdere afstemming.

Share or write a comment

Leave a reply

Loading spinner