Create your Vision

Startdatum25 maart 2022
Einddatum3 juni 2022

Heb je na je trail(s) de wens om je inzichten en intenties met betrekking tot je werk te verdiepen en hier daadwerkelijk vorm aan te geven? Dan is dit programma wat voor jou!

Tijdens 3 dagen, verspreid over een periode van 10 weken, zul je op een prachtige locatie aan de rand van het prachtige natuurreservaat Kootwijkerzand jouw visie vormgeven’. Prikkelende en inspirerende vragen en opdrachten, in combinatie met solotijd in de natuur, zullen je helpen je visie en intentie verder te kristalliseren, je plannen aan te scherpen en je intenties in actie om te zetten. De dagen vinden plaats op 25 maart, 22 april en 3 juni 2022.

Inschrijven

Zet jouw visie en intenties om in concrete acties

We starten met een intake gesprek om jouw doelen en intenties te verkennen. Tijdens 3 x 12 uur verspreid over een periode van 10 weken zul je jouw visie aanscherpen en concreet vormgeven. We maken daarbij onder andere gebruik van Voice Dialogue technieken en positieve psychologie. En natuurlijk zijn we veel in de natuur en is er solo tijd.

Je gaat aan de slag met gelijk-gestemden. Iedereen heeft al een trail gedaan via FNL wat maakt dat er een gemeenschappelijke taal is. Tussendoor zul je online geïnspireerd worden om jouw creativiteit te prikkelen en tot concrete acties te komen.

Datum, locatie en kosten

Startdatum25 maart 2022
DagVrijdag
Tijd10.00 – 22.00 uur
Locatie’t Peerdehuus te Kootwijk
Kosten€1.750 ex BTW incl lunch en diner

Deze facilitators begeleiden dit programma

Loading spinner