FNL Solo Quest op 30 juni en 1 juli

Datum30 juni & 1 juli 2023
Starttijd09.30 uur
LocatieBant

Twee dagen offline & verstilling

Kom weer even los van je dagelijkse routines tijdens een Solo Quest in Nederland op 30 juni en 1 juli.

Drukte, haast, veel willen en weinig tijd. Voor velen een herkenbaar beeld. We vragen ook nogal veel van onszelf: we willen ons werk goed doen, voldoende tijd doorbrengen met familie en vrienden, iets bijdragen aan de wereld en ook gezond, fit én gelukkig zijn. In alle drukte vergeten we soms wie we zijn en waar we echt gelukkig van worden, en is het een uitdaging om in contact te blijven met onszelf. Dan kan het fijn zijn om de dagelijkse patronen even te doorbreken, te vertragen en bewust aandacht te geven aan wat we ervaren.

De Solo Quest creëert daarvoor ruimte, met de natuur als inspiratiebron en krachtige spiegel. Daarom organiseren we in samenwerking met The Nature Collective een FNL Solo Quest op 30 juni en 1 juli. Deze Solo Quest kan ook een mooi vervolg zijn op een eerdere trail, bijvoorbeeld om je trailervaring weer even ‘op te frissen’ of om opgedane inzichten te verdiepen en verankeren.

Een oeroud ritueel

Het principe van de Solo Quest is eeuwenoud (en werd in verschillende culturen en religies, bijvoorbeeld als overgangsritueel, toegepast): met de natuur als ‘leraar’ jezelf verbinden met een groter bewustzijn. Tijdens een Solo Quest breng je meerdere uren alleen door in de natuur en ontwikkel je de kunst van op jezelf vertrouwen, jezelf leren kennen en ‘zijn met wat is’. Dit levert vrijwel altijd rust, acceptatie en hernieuwd inzicht op.

Inhoud

Tijdens de 2-daagse FNL Solo Quest breng je minimaal 20 uur alleen door in de natuur. Na een voorbereiding met de groep, zoek je een plek op in de natuur waar jij de tijd zal doorbrengen, zonder telefoon en horloge, binnen een door jezelf gecreëerde cirkel van ca. 2,5 meter doorsnee. Je krijgt van ons een tarp tegen de regen en de wind. Je neemt zelf een goede slaapzak en slaapmat mee om je warm te houden tijdens de nacht.

Programma

Dag 1 (vrijdag)

09:30 Ontvangst
10:00 Start programma en verdiepend kampvuurgesprek
12:00 Praktische voorbereiding en lunch
13:00 Start Solo Quest

Dag 2 (zaterdag)

13:00 Terugkomst uit de Solo Quest
14:00 Thee en fruit, delen van ervaringen rond het kampvuur
15:30 Late lunch en afsluiting
17:00 Naar huis

Begeleiding

De begeleiding is in handen van het ervaren team van The Nature Collective in samenwerking met een FNL facilitator.

Kosten

De kosten voor deze tweedaagse FNL Solo Quest zijn 495,- euro (als je privé betaalt is dat inclusief BTW en als je dit via een (eigen) bedrijf betaalt is dat exclusief BTW).

Geef je op via deze link:

Inschrijven Solo Quest – Privé

Inschrijven Solo Quest – Zakelijk
Solo Quest

Note: de FNL Solo Quest vindt doorgang bij minimaal 8 deelnemers. Nadere praktische informatie over de FNL Solo Quest volgt nadat de groep zich heeft gevormd.

Datum, locatie en kosten

Datum30 juni & 1 juli 2023
DagVrijdag & Zaterdag
Start09.30 uur
LocatieBant
Kosten € 495,- incl. BTW voor privé inschrijving / excl. BTW voor zakelijke inschrijving

Loading spinner