Wildernis Quest Italië

Startdatum: 05 oktober 2025

Op ruim twee uur rijden van Rome ligt het oudste beschermde natuurgebied van Italië: Abruzzo National Park. Abruzzo is een van de beste plekken in Europa om wildlife te spotten. Het gebied staat bekend om de bijzondere bruine berenpopulatie die er leeft, de wolvenroedels die er rondzwerven en de grote hoeveelheid vossen, herten, wilde zwijnen, gemzen, otters, lynxen en verschillende roofvogelsoorten, waaronder adelaars en gieren. In het park vind je verder vijfhonderd jaar oude beukenbossen die op de UNESCO- werelderfgoedlijst staan, ruige bergen en weidse meren.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Italie is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap quest in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 2500 leden

Een quest onderscheidt zich van een trail, omdat hierin ook een solo onderdeel zit tijdens de reis, een periode waarin je geheel op jezelf bent.

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Italië. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zes dagen zonder horloges, telefoons en computers. Lees hier de ervaring van een van onze deelnemers in Italië.

Datum en kosten

Einddatum: 11 oktober 2025

Deze facilitators begeleiden dit programma

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner