Trail Schotland

Startdatum27 april 2025
Einddatum3 mei 2025

De Cairngorms is een bergketen in de oostelijke hooglanden van Schotland. Het is een adembenemend natuurgebied waarvan de bossen de grootste zijn in Groot-Brittannië en daarbij een toevluchtsoord voor verdwijnende dieren in het wild zoals auerhoen, steenarend en wilde kat. Het nationale park is een bolwerk van biodiversiteit en herbergt een kwart van de soorten van het Britse Biodiversiteitsactieplan en vele andere soorten die nationaal en internationaal belangrijk zijn. Ongeveer 1200 soorten in het Nationaal Park worden beschouwd als belangrijk voor natuurbehoud, veel van hen zijn zeldzaam en bedreigd.
Een trail in de Schotse Hooglanden met haar verlaten toendra’s, indrukwekkende bergen, kristalheldere meren en uitgestrekte heidevelden is een bijzondere ervaring die je diep kan raken en opnieuw in verbinding brengt met je eigen natuur.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Schotland is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 1600 leden

Het programma van circa vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Schotland. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zeven dagen zonder horloges, telefoons en computers.

Datum en kosten

Startdatum27 april 2025
Kosten€ 3.500 ex. 21% BTW en vervoerskosten
Prijzen voor 2025 zijn onder voorbehoud

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner