Reboot your Life! 25 – 35 jarigen

Startdatum9 oktober 2024
Einddatum9 oktober 2024
Tijd09.30 – 17.00 uur

Een dag offline om jouw doel of volgende stap scherper te krijgen! Je gaat opgeladen, met nieuwe inzichten en een duidelijker doel naar huis.

Investeer nu in jezelf en schrijf je direct in voor deze workshop!

Inschrijven – Privé Inschrijven – Zakelijk

Wat kun je concreet verwachten?

Wil je jouw doel of volgende stap helder krijgen? Een dag voor jezelf? Rust ervaren én hernieuwde energie voelen? Meld je dan nu aan.

Vooraf ontvang je een online intake zodat wij jouw behoefte weten. Bij aankomst ga je offline om los te komen van alle prikkels. In de ochtend kijken we waar jouw passie ligt, waar je energie van krijgt en welke stap je wilt zetten. Na de lunch ga je aan de slag met oefeningen om jouw doel scherper te krijgen. En aan het einde van de middag is jouw volgende stap duidelijker en neem je concrete handvatten mee naar huis.

Je ervaart meer rust en energie, meer verbinding en jouw doel is duidelijker. Na 2 weken heb je een online coachingsmoment met één van ons en bespreken we wat het nemen van de volgende stap je gebracht heeft.

We werken in een kleine groep van 10 deelnemers. Je gaat veel de natuur in om los te komen van dagelijkse prikkels. Vanuit de Hoorneboeg loop je zo de prachtige Hilversumse heide op!

Datum, locatie en kosten

Leeftijd25 t/m 35 jaar
Startdatum 9 oktober 2024
DagWoensdag
Tijd09.30 – 17.00 uur
LocatieDe Hoorneboeg, Hilversum
Kosten€ 395 incl. BTW inclusief coaching,
lunch, koffie, thee en versnaperingen.
Betaalt jouw werkgever dan is dit
€ 450 ex. BTW

Loading spinner