Trail Botswana

Startdatum12 september 2025
Einddatum20 september 2025

De Okavango Delta is de grootste binnenlandse delta van de wereld. In juni 2014 werd het Okavango-gebied als duizendste toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Delta ligt in het noorden van Botswana, midden in het moerasgebied in de Kalahari en is één van de meest indrukwekkende natuurgebieden van Afrika.
De Okavango Delta heeft een oppervlakte van 15.000 vierkante kilometer en is 1600 kilometer lang. Deze rivier begint in het hoogland van Angola en mondt uit in het Kalahari-gebied.

Het water in de rivier doet er ongeveer een half jaar over om vanaf het begin (Angola) naar het einde te komen (Maun). Het deltagebied heeft een omgekeerd seizoen; in het droogseizoen staat het water het hoogst en vice versa. De Okavango kent een groot aantal dieren, waaronder de savanne-olifant, de kafferbuffel, het nijlpaard, de giraf, de nijlkrokodil, de leeuw, de cheeta, het luipaard en zowel de zwarte als de witte neushoorn. In de Delta komen ook meer dan 400 vogelsoorten voor.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Botswana is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 2500 leden

Het programma van circa vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Botswana. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zeven dagen zonder horloges, telefoons en computers.  Lees hier de ervaring van een van onze deelnemers in Botswana.

Datum en kosten

Startdatum12 september 2025
Kosten€ 6.750 ex. 21% BTW en vervoerskosten.
prijzen voor 2025 zijn onder voorbehoud

Deze facilitators begeleiden dit programma

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner