Trail Marataba – Women only

Startdatum: 15 november 2024
Einddatum: 23 november 2024

Marataba maakt onderdeel uit van het Marakele National Park, een beschermd natuurgebied. Het park is opgericht in 1994, en na regelmatige uitbreiding door het opkopen van landbouwgrond, vormt het nu een volwaardig Big Five malariavrij safari gebied. In 2003 werd het Marakele National Park door Nelson Mandela en Prins Bernhard heropend.
Er komen hier veel diersoorten voor omdat het Nationale Park Marakele de overgangszone vormt tussen het droge noordwesten en het vochtiger noordoosten van Zuid-Afrika; daardoor tref je hier diersoorten uit beide gebieden aan. Marataba ligt aan de voet van het Waterberg-massief: een schitterend gebergte waarin zeer oude sporen van menselijke bewoning zijn aangetroffen.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Zuid-Afrika is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 2500 leden

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Maratabe. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zeven dagen zonder horloges, telefoons en computers. Lees hier de ervaring van een van onze deelnemers in Maratabe.

Datum en kosten

Startdatum: 15 november 2024
Einddatum: 23 november 2024
Kosten: € 5.500 ex. 21% BTW en vervoerskosten.

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner