Wildernis Quest Noorwegen

Startdatum2 juni 2024
Einddatum8 juni 2024

Diepe fjorden met hoge bergen als coulissen in het landschap. Eindeloze meren, kabbelende beekjes en wilde watervallen in het ruige hoogland en tussen hoge weidse bergtoppen. Diepe bossen, vol groot en klein wild zoals elanden, vossen, bevers, herten en vogels. Een ongekende rust en stilte. De ongereptheid van de natuur en de oerkracht van het Noorden van Europa komen hier samen. Dat is Noorwegen. De perfecte locatie voor een leiderschapsreis in de wildernis van de natuur.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Noorwegen is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap quest in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 2500 leden

Een quest onderscheidt zich van een trail, omdat hierin ook een solo onderdeel zit tijdens de reis, een periode waarin je geheel op jezelf bent.

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Noorwegen. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zes dagen zonder horloges, telefoons en computers. Lees hier de ervaring van een van onze deelnemers in Noorwegen.

Datum en kosten

Startdatum2 juni 2024
Kosten€ 4.500 ex. 21% BTW en vervoerskosten

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner