Wildernis winter trail Noorwegen

Startdatum16 februari 2025
Einddatum21 februari 2025

Ontmoet de winter in Noorwegen. Ongeveer 250 km ten noorden van Oslo is het écht winter. Temperaturen onder nul, alles is bevroren en het uitgestrekte bos- en toendra-landschap is bedekt onder een dik pak sneeuw. Het is er stil en kalm. Ideaal voor reflectie en bezinning. De perfecte locatie voor een leiderschapsreis in de winterse wilde natuur.  

De winter is het jaargetijde om stil te staan, naar binnen te keren en om tot nieuwe inzichten te komen, om daarna weer te gaan bouwen. We zoeken de winter en zijn stilte en kalmte op. In Noorwegen, in de sneeuw. We verplaatsen ons op klassiek houten ski’s en overnachten in een traditionele Noorse hut. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zes dagen zonder horloges, telefoons en computers. 

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Noorwegen is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 2500 leden

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Noorwegen. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zes dagen zonder horloges, telefoons en computers. Lees hier de ervaring van een van onze deelnemers in Noorwegen.

Datum en kosten

Startdatum16 februari 2025
Kosten€ 3.750 ex. 21% BTW en vervoerskosten.
Prijzen voor 2025 zijn onder voorbehoud.

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner