Benefiet Event WLS Afrika – 9 & 10 april

Op dinsdag 9 april a.s. organiseert FNL samen met Botswana Oktober ‘23 Trail gangers een bijzondere benefietavond in het prachtige ARTIS-Groote Museum dat die avond haar deuren exclusief voor ons opent! Dit ten bate van de Wilderness Leadership School (WLS), de Zuid Afrikaanse partner van FNL en leverancier van de geweldige lokale gidsen die onze (en jouw) trails zo bijzonder maken! Verwacht inspirerende verhalen uit de wildernis (o.a. van Paul Jordaan gids bij WLS), prachtige live muziek van Sibusile Xaba en bijzondere ontmoetingen. Er zijn nog een paar kaarten. Schrijf je snel in want vol=vol! 👉 inschrijven benefietavond 9 april

Kun je er niet bij zijn? 
👉 Je kunt ook bijdragen via de online crowdfunding pagina: https://bit.ly/3UJkMqC 
👉 10 april organiseren we een workshop natuurlijk leiderschap bij @PLUKtrainingslocaties met Paul Jordaan en Joost Leeflang (FNL) waarvan de opbrengst ook naar WLS gaat: https://bit.ly/3vj833F

Share or write a comment

Leave a reply

Loading spinner