Circle Gathering voor oud-deelnemers

Datum24 juni 2023
Tijd09.00 – 14.00 uur
LocatieArt Centre Delft

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor onze jaarlijkse FNL Summer Circle Gathering op zaterdag 24 juni. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden in het Art Centre Delft aan de Rotterdamseweg 205, Delft een bijzondere locatie waar natuur en kunst samenkomen. Tijdens de Circle Gathering zullen we samen terugblikken op onze ervaringen en kennis delen over natuurlijk leiderschap. We hebben inspirerende sprekers uitgenodigd die ons zullen meenemen in hun verhalen en ideeën die aansluiten bij ons gedachtegoed en missie. En uiteraard is er ook ruimte om te wandelen en te reflecteren.

Vanaf 9.30 uur verwelkomen we jullie met koffie en thee. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur, waarna we gezamenlijk zullen genieten van een heerlijke (vegetarische) lunch. De bijeenkomst eindigt om 13.30 uur.
 
Erik Gerritsen zal deze ochtend spreken over zijn leiderschap ten tijde van de Covid-crisis, als hoogste ambtenaar binnen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij zal daarbij ingaan op wat hem in de turbulentie van de pandemie houvast gaf om ongekende keuzes te maken.

Erik Gerritsen is sinds 2021 voorzitter van de directieraad van Ymere. Eriks carrière speelde zich daarvoor af in de landelijke en gemeentelijke politiek, waarvan de laatste 6 jaar als Secretaris-Generaal bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Geïnspireerd door het boek ‘De stem van de Noordzee’, waarin op basis van filosofie, literatuur en recht een stem wordt gegeven aan de natuur, gaan we in gesprek over hoe we ons persoonlijk verhouden tot grootschalige veranderingen in het antropoceen. Dit doen we in de vorm van een ‘contemplatieve dialoog’, een werkvorm die zijn oorsprong vindt bij de orde van de Jezuïeten, die in de 16e eeuw is gesticht. De oprichter, Ignatius van Loyola, vond dat mensen voortdurend moeten reflecteren op de diepere betekenis van hun handelen. Tegen deze achtergrond ontstond de werkvorm van de contemplatieve dialoog. Het doel van deze werkvorm is om deelnemers over een bepaald thema een dieper inzicht te laten verkrijgen in hun persoonlijke overtuigingen en die van anderen.

De Circle Gathering is gratis voor betalende community leden. Niet betalende community leden betalen een bijdrage van €54 inclusief BTW.
Dit is inclusief deelname aan het programma en de lunch. Parkeergelegenheid is gratis.

Inschrijven

We hopen je te mogen verwelkomen op 24 juni bij het Art Centre Delft!

Datum, locatie en kosten

Datum24 juni 2023
DagWoensdag
Tijd09.00 – 14.00 uur
LocatieArt Centre Delft
Kosten € 54,- inclusief BTW en lunch voor niet betalende community leden, kosteloos voor betalende community leden

Loading spinner