Wilderness Quest Duitsland

Startdatum: 28 april 2024
Einddatum: 03 mei 2024

In samenwerking met de Nederlande Vereniging voor Banken (NVB) organiseert FNL jaarlijks een trail speciaal voor de financiele sector. In 2024 zal deze Wildernis Quest in het Pfälzerwald in Duitsland plaatsvinden. 

Het Pfälzerwald is het grootste aaneengesloten bosgebied van Duitsland en vormt samen met de Vogezen in Frankrijk een belangrijk biosfeerreservaat in heel Europa. In de schijnbaar eindeloze beuken- en gemengde bossen van het middelgebergte kun je dagenlang wandelen zonder door menselijke nederzettingen te komen. Onder andere edelherten, wilde katten en lynxen voelen zich thuis in de diepe bossen. Steeds weer wordt het bos onderbroken door zandsteenrotsen, kasteelruïnes en kleine heuvels, die een fantastisch uitzicht mogelijk maken.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Duitsland is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Omdat deze trail in samenwerking met de NVB specifiek georganiseerd wordt voor de bancaire sector  bestaat de groep uit deelnemers die werkzaam zijn in de financiële sector. Er is plek voor maximaal 9 deelnemers en is bedoeld voor senior professionals en leidinggevenden. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap Quest in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 2500 leden

Een quest onderscheidt zich van een trail, omdat hierin ook een solo onderdeel zit tijdens de reis, een periode waarin je geheel op jezelf bent.

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van Duitsland. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: zes dagen zonder horloges, telefoons en computers.

Datum en kosten

Startdatum: 28 april 2024
Kosten: € 3.150 ex. 21% BTW en vervoerskosten

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner