Trail Umfolozi

Startdatum18 oktober 2024
Einddatum27 oktober 2024

Umfolozi ligt in Zuid-Afrika en wordt gezien als het oudste wildernispark in Afrika. Gelegen op zo’n 260 km van Durban bestaat het uit 960 km2 heuvelachtige gebied bedekt met savannes in centraal Zululand en staat bekend om zijn inspanningen op het gebied van natuur en natuurbehoud. Het park is het enige door de staat gerunde park in KwaZulu-Natal waar de Big Five-game voorkomt: olifanten, leeuwen, buffels, luipaarden en neushoorns. Het park is bekend om zijn rijke fauna en de aanwezige witte neushoorns die dankzij succesvolle kweekprogramma’s in het natuurpark van uitsterven werden gered. Het park telt nu ruim 1600 witte neushoorns; vele honderden dieren werden uitgewisseld met andere natuurparken in Zuid-Afrika en erbuiten.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Zuid-Afrika is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 2500 leden

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur in Umfolozi Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers. Lees hier de ervaring van een van onze deelnemers in Umfolozi.

Datum en kosten

Startdatum18 oktober 2024
Kosten€ 5.250 ex. 21% BTW en vervoerskosten

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner