Trail Zwitserse Alpen

Startdatum: 26 augustus 2024
Einddatum: 30 augustus 2024

Onder Genève in het Zwitserse kanton Wallis (Mont-Blanc gebied) ligt het prachtige Turtmann gebergte. Dit gebergte ligt afgelegen van de bewoonde wereld en wordt alleen in de zomer bewoond voor trail- en alpine doeleinden. Het gebergte heeft één van de hoogste boomgrenzen van Europa, op sommige plaatsen tot meer dan 2200 m boven de zeespiegel. De nabijgelegen Turtmann-gletsjer heeft een intacte flora en fauna. Deze omgeving geeft je de ultieme natuur ervaring. En is er alle ruimte voor stilte, tijd en aandacht.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in de Zwitserse Alpen is een ontdekkingsreis.  Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Foundation workshop
  • Leiderschap trail in de Wildernis
  • Integratie workshop
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 2500 leden

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur van de Zwitserse Alpen. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers. Lees hier een ervaring van een van onze deelnemers in Zwitserland.

Datum en kosten

Startdatum: 26 augustus 2024
Kosten: € 3.050 ex. 21% BTW en vervoerskosten.

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner