Wilderness Quest Veluwe

Startdatum: 09 juli 2024
Einddatum: 11 juli 2024

Een uniek programma in een Nederlands natuurreservaat, voor wie op een laagdrempelige manier wil ervaren dat de wildernis op slechts steenworp afstand te vinden is. Landgoed Welna beschikt over bijna 600 hectare aan bossen, heide en graslanden. Hier kun je urenlang ongestoord wandelen. De natuur van landgoed Welna is erg indrukwekkend. Elk jaar doet de Gelderse Milieufederatie een onderzoek naar de meest donkere plekken in Nederland. Welna staat momenteel op de zesde plek. Het is er in de nacht zo donker dat er tijdens een onbewolkte, maanloze nacht er 2.900 sterren te zien zijn. In het gebied zijn twee wolvenroedels actief. Daarnaast vind je er o.a. de Nederlandse ‘big four’: edelhert, wild zwijn, moeflon en ree.

Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma op de Veluwe is een 3 daagse ontdekkingsreis met hierin een Solo Quest. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik heb interesse

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 8-10 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake
  • Leiderschap Quest in de Wildernis
  • Coaching sessie
  • Lidmaatschap van onze community met meer dan 2500 leden

Een quest onderscheidt zich van een trail, omdat hierin ook een solo onderdeel zit tijdens de reis, een periode van 12 uur waarin je geheel op jezelf bent.

Het is een intensief programma van 3 dagen met ervoor een persoonlijk intake gesprek en erna een landingsgesprek. Weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: drie dagen zonder horloges, telefoons en computers.

Datum en kosten

Startdatum: 09 juli 2024
Kosten: € 1.295 ex. 21% BTW en vervoerskosten

Ik heb interesse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Brochure
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loading spinner