FNL Solo Quest op 30 juni en 1 juli in Nederland

Kom weer even los van je dagelijkse routines tijdens een Solo Quest. 

Drukte, haast, veel willen en weinig tijd. Voor velen een herkenbaar beeld. We vragen ook nogal veel van onszelf: we willen ons werk goed doen, voldoende tijd doorbrengen met familie en vrienden, iets bijdragen aan de wereld en ook gezond, fit én gelukkig zijn. In alle drukte vergeten we soms wie we zijn en waar we echt gelukkig van worden, en is het een uitdaging om in contact te blijven met onszelf. Dan kan het fijn zijn om de dagelijkse patronen even te doorbreken, te vertragen en bewust aandacht te geven aan wat we ervaren.

De Solo Quest creëert daarvoor ruimte, met de natuur als inspiratiebron en krachtige spiegel. Daarom organiseren we in samenwerking met The Nature Collective een FNL Solo Quest op 30 juni en 1 juli. Deze Solo Quest kan ook een mooi vervolg zijn op een eerdere trail, bijvoorbeeld om je trailervaring weer even ‘op te frissen’ of om opgedane inzichten te verdiepen en verankeren.

Solo Quest

Een oeroud ritueel

Het principe van de Solo Quest is eeuwenoud (en werd in verschillende culturen en religies, bijvoorbeeld als overgangsritueel, toegepast): met de natuur als ‘leraar’ jezelf verbinden met een groter bewustzijn. Tijdens een Solo Quest breng je meerdere uren alleen door in de natuur en ontwikkel je de kunst van op jezelf vertrouwen, jezelf leren kennen en ‘zijn met wat is’. Dit levert vrijwel altijd rust, acceptatie en hernieuwd inzicht op.

Inhoud

Tijdens de 2-daagse FNL Solo Quest breng je minimaal 20 uur alleen door in de natuur. Na een voorbereiding met de groep, zoek je een plek op in de natuur waar jij de tijd zal doorbrengen, zonder telefoon en horloge, binnen een door jezelf gecreëerde cirkel van ca. 2,5 meter doorsnee. Je krijgt van ons een tarp tegen de regen en de wind. Je neemt zelf een goede slaapzak en slaapmat mee om je warm te houden tijdens de nacht.

Meer weten of je meteen inschrijven? Klik dan hier

Share or write a comment

Leave a reply

Loading spinner